Bliv medlem for kun kr. 200,- om året…

 

Støtteforeningens arbejde består i at skaffe penge til vores projekter i Bangladesh og til at informere om, hvordan vi er med til at at løfte den næste generation af bengalere ud af fattigdom! Alle støttebidrag går ubeskåret til projekterne i Bangladesh.

Men Støtteforeningen har også brug for medlemmer, der betaler driften af foreningen i Danmark. Dit medlemskab vil hjælpe os meget til at søge støtte fra store og små fonde.

Det koster kun 200 kr. om året at være medlem. Til gengæld vil du modtage vores nyhedsbrev pr. mail, hvor du kan læse om, hvordan pengene fra Danmark gør gavn for børn og unge i Bangladesh.

Støt Bangladesh

Støt med et enkelt beløb

Som medlem hjælper du os til at gennemføre projekterne, og alle pengene går ubeskåret til projekterne i Bangladesh.

Find et beløb, som passer dig.

Under hvert beløb, kan du også vælge om du vil donere beløbet som en fast månedlig donation.

Når du har doneret et beløb, vil du modtage en mail med en kvittering og et diplom, som du kan hænge op eller bruge som gave til en, du holder af.

Gaver og bidrag til velgørende foreninger kan trækkes fra i skat. Se nærmere om det her: SKAT

Betal via bankoverførsel

 

Kontingentet på kr. 200 indbetaler du via netbank på konto 8012 1051686 (Sydbank). Hvis du ønsker at beløbet skal betales via PBS så opgiv også reg. nr. og kontonummer i din bank.

 

Husk at du kan trække gaver og bidrag til velgørende foreninger fra på din selvangivelse. Læs om, hvordan du gør lige her

 

Tak for din støtte!