Vi har brug for dig! Bliv medlem i dag
og hjælp os med at gøre livet godt
for en masse fattige børn!

Vær med til at give børn og unge i et bengalsk udkantsområde spændende og indholdsrig undervisning, og vær med på drømmen om at løfte den næste generation af bengalere ud af fattigdom!

Skolerne har brug for hjælp til at sikre den del af lærernes løn, som endnu ikke kan dækkes af forældrene.

Handicapprojektets tilbud er gratis, så der er brug for penge til rådgivning og hjælpemidler. Jobkurserne for unge hjælper deltagerne til bagefter at starte en lille selvstændig forretning. Alle indsamlede penge går ubeskåret til projekterne i Bangladesh.

Som medlem af Støtteforeningen hjælper du os med at skabe stabilitet i foreningens arbejde med at søge finansiering til projekterne fra fonde og foreninger.

Som medlem vil du modtage en månedlig opdatering i din mail omkring alle projekterne. Du kan til enhver tid afmelde denne mail.

 

Skan QR koden eller Indbetal kr. 200 via MobilePay til: 659 703
Husk at skrive din e-mailadresse i kommentarfeltet i MobilePay.

Vi bruger din e-mailadresse til at registrere dig som og medlem og sende dig nyhedsbrev 1 gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

 

Du kan også betale viabankoverførsel
Du kan også blive medlem via bankoverførsel. Kontingentet på kr. 200 indbetaler du via netbank på konto 8012 1051686 (Sydbank). Hvis du ønsker at beløbet skal betales via PBS så opgiv også reg. nr. og kontonummer i din bank.

 

Tak for din støtte!

Bliv medlem af Banglabørn