ARBEJDET I DANMARK

OM: “Banglabørn – Støtteforeningen for SMS”

Banglabørn i Danmark er adskilt fra Social Motivation Service (SMS) i Bangladesh og har ikke nogen direkte indflydelse på de beslutninger, bestyrelsen i Bangladesh træffer i dagligdagen.

Støtteforeningen i Danmark bidrager med økonomisk støtte til større investeringer: fx køb af jord og opførelsen af skolebygninger. Vi bidrager også til den daglige drift af skolerne, da forældrebetalingen endnu ikke er tilstrækkelig til at dække lærerlønningerne. Det er håbet, at det på sigt vil være muligt.

Derudover bidrager støtteforeningen i Danmark med inspiration – særligt ved at sende volontører ud, som kan opmuntre lærerne og styrke deres kundskaber. De udsendte afholder også mindre kurser for lærerne, hvor de videregiver nogle af alt deres gode erfaring fra danske skoler.

 

STYREGRUPPE FOR STØTTEGRUPPEN

Styregruppens medlemmer:

Formand: Christian Alnor
Kasserer: Bent Gravesen
Næstformand og international koordinator: Filip Engsig-Karup
Moni Most, Arne Søgaard, Oluf Christensen

Suppleant: Ditte Christensen

 

NYHEDER
Alle nyheder formidles gennem vores nyhedsbrev, som udkommer på e-mail efter hvert styregruppemøde altså cirka 4 gange årligt.
Så vil du følge med i, hvad der rør sig i foreningen og i Bangladesh så tilmed dig herunder.
Du har også muligheden for at læse de tidligere nyhedsbreve, hvis du ikke har modtaget dem alle.

Oplev Bangladesh

Kunne du tænke dig at opleve Bangladesh på egen krop? Filip Engsig-Karup arrangerer årligt turistture til Bangladesh, hvor han selv er rejseleder.
Snyd ikke dig selv for noget så enestående, hvis du har muligheden! Se rejsedatoerne i kalenderen og læs mere på viktorsfarmor.dk